Піднесений настрій і домашня атмосфера – це найважливіше для адміністрації ресторану MurMur, розташованого на даху 8-ми поверхового БЦ «Credit Agricole» на вул. Пушкінській у Києві. Тому тут застосовують все, що спрямовано на вдосконалення і без того прекрасного сервісу. І, звичайно ж, система виклику персоналу RECS чудово вписалася в організаційну концепцію.
Інтер'єр – одна з родзинок закладу. Простора тераса на даху, дивани з м'якими, як вдома, різнокольоровими подушками, дерев'яні столи. Ґрунтовні кнопки HCM-350 wood bell під поліроване дерево з закличними дзвіночками на куполі органічно вписалися в стиль ресторану.
А для офіціантів, від роботи яких багато в чому залежить імідж закладу, необхідно зручність. Тому була обрана зручна перевірена часом модель пейджер-годин Watch pager R-03 з комфортним каучуковим ремінцем.
Фото. Під по-домашньому затишний інтер'єр ідеально підійшли кнопки HCM-350 wood bell
Чим омрачался відпочинок в ресторані раніше?
Раніше, якщо у клієнта з'являлися якісь бажання чи питання, йому доводилося вишукувати очима офіціанта, махати йому рукою або кликати, а то і в пошуках бігати по залу.
Щоб не доставляти клієнту таких незручностей, офіціанти час від часу підходили до столиків і цікавилися, чи не бажає гість чого. Частенько це було досить нав'язливо і чимало дратувало відвідувачів. Хороший офіціант завжди поруч, коли клієнт хоче його бачити, і ненастирливе в своїх пропозиціях, коли гостям зовсім не до нього.
Рішення від RECS для уважних і неназойливых офіціантів.
На столі або на стіні біля нього знаходиться витончена кнопочка виклику офіціанта. Якщо гостеві щось знадобилося, він просто натискає на неї. Радіосигнал тут же передається на пейджер-годинник офіціанта. Офіціант чує виклик і відчуває вібросигнал. А на екрані висвічується номер столика, з якого надійшов виклик і до якого потрібно поспішити.
Дуже зручно і для клієнта і для офіціанта. Клієнту не потрібно шукати офіціанта, ні реагувати на його настирливе увагу. А ось якщо гість сам викликав офіціанта, значить він готовий до спілкування, і тут доречно запропонувати йому замовити ще щось, спробувати нову страву, напій. І це вже клієнт сприйме, як свій власний вибір, а не нав'язування додаткового замовлення. Якщо, звичайно, офіціант вміло і коректно зробить цю пропозицію.
Сьогодні система виклику офіціанта – це показник високих сучасних стандартів обслуговування, піднімає імідж закладу, а значить і його доходи. Ми живемо в центрі Європи, а значить, європейський рівень обслуговування – це саме про нас!